Survey Kérdőív a rendőrség 2006-os budapesti zavargásokon való munkájáról
Kedves szurkoló!

Ezt a kérdőívet az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának IV. éves politológus hallgatói készítették. Célunk, hogy válaszaid segítségével egy sikeres elemzést tudjunk készíteni a Közvélemény kutatás módszertana című óránkhoz.
Egyedi és merész dologra vállalkoztunk, hiszen sohasem volt még arra precedens, hogy egy ekkora közvélemény kutatást szurkolókon végeztek volna el.

Amennyiben nagyon jól sikerül dolgozatunk, úgy lehetőségünk van arra, hogy az egyetem falain kívül is hallathassuk hangunkat a fent említett ügyben.
Kérlek, légy oly’ jó hozzánk, hogy a jövőnket megsegíted pár válasszal!

Amit tudnod érdemes:

1. Dolgozatunkban természetesen garantáljuk az ilyenkor szokásos és kötelező névtelenséget – szakmailag és erkölcsileg is titoktartás kötelez minket, amit vállalunk.
2. Válaszaidat a többiek válaszaival együtt dolgozzuk fel, összesítéseket és átlagokat képezünk belőlük, amelyekből az egyes szurkolók adatai nem azonosíthatók be.
3. A kérdőív kitöltése nem kötelező! A válaszadás önkéntes.

Ebben a kérdőívben néhány kérdést találsz a szurkolással, a rendőrség megítélésével és a politikai hovatartozással kapcsolatban.
Kérjük, hogy minden kérdést gondosan olvass el, és a lehető legpontosabban válaszolj!
Ha már bejelölted a választ egy kérdésre, de meggondoltad magad, akkor húzd át a beírt választ, és jelöld be az újat! Ennél a kérdőívnél nincsenek „jó” vagy „rossz” válaszok. Azt írd be, ami rád nézve igaz!


Köszönjük a segítségedet!

A IV. éves politológus hallgatók csoportja

Nyitray András

booboo1@vipmail.hu


The survey has been closed and answers are not accepted any more.
Thank you for your interest.


Thank you for your answers and I recommend this website - it is easy to create surveys with MySurvs.com!