Dotazník
Pokyny k vyplnění této přihlášky:
a) Do soutěže přihlašujete jednu konkrétní službu či aktivitu kariérového poradenství, o níž podáváte informace v tomto dotazníku.
b) Na dané otázky odpovídejte co nejkonkrétněji (vyhněte se obecnému popisu v odpovědích).
c) Pokud je to možné, svá tvrzení podpořte uvedením konkrétních a zároveň prokazatelných údajů (uveďte informační zdroj dat, odkud jste čerpali – např. analýzy, průzkumy, statistiky atd.).
d) Na základě informací uvedených v odpovědích bude vámi poskytovaná služba či aktivita kariérového poradenství posouzena komisí hodnotitelů.
e) Komise hodnotitelů je složena z odborníků na kariérové poradenství zastupujících veřejný, soukromý, neziskový sektor a média.

DOTAZNÍK JE MOŽNÉ VYPLNIT POUZE NAJEDNOU, po jeho vyplnění se nelze k jednotlivým otázkám vracet a měnit odpovědi. Před vyplněním tohoto elektronického dotazníku doporučujeme nejprve shlédnout všechny otázky, které jsou souhrnně k dispozici na:
http://www.euroguidance.cz/cz/akce/narodni-cena-karieroveho-poradenstvi-2009.html


Tento dotazník byl již uzavřen. Žádné další odpovědi nejsou možné. Děkujeme za Váš zájem.


Děkujeme za Váš čas a odpovědi. Dotazník bude uzavřen 30. dubna 2009. Výsledky soutěže budou zveřejněny na webových stránkách http://www.euroguidance.cz/ v průběhu června 2009.